Klassieke
KlassiekeUw volgende reis naar La Scala opera? Tickets met of zonder het hotel vindt u. Wees een gast in een hotel in de buurt van amper een paar meter afstand van het Teatro alla Scala di Milano.
Experience Anna Bolena, Der Freischütz, De Toverfluit, Le Nozze di Figaro Nozze de Figaro, Don Carlos, Don Giovanni, Midsummer Night's Dream, Falstaff, La Boheme, La Traviata, La Valse, Nabucco, Poppea, Swan, Porgy and Bess en Simon Boccanegra. Werken van Wolfgang Amadeus Mozart, Gershwin, Britten, Puccini en Verdi. Alle voorstellingen beginnen op het hele uur. Ook op de website wordt opgemerkt, omdat het niet gebruikelijk Italiaanse douane vrij. Eerder was ook gebruikelijk om de klokken na het begin van het spel te stoppen.
Het Teatro alla Scala in Milaan, ook kort Scala, is een van de meest vermaarde operahuizen ter wereld. Opnieuw is het Opera House werd geopend in 2004 met dezelfde opera als de eerste opening: Europa riconosciuta geregisseerd door Luca Ronconi, dirigent was Riccardo Muti, zij zong de Duitse sopraan Diana Damrau. Sinds 2005 is Stéphane Lissner Intendat is na Maurizio Meli als opvolger van Carlo Fontana door het personeel werd verworpen.
Alfabetische lijst Chronologische lijst
Aida
Ali Baba i 40 Ladroni
Der Rosenkavalier De barbier van Sevilla - Il Barbiere di Siviglia
Don Pasquale
Elektra
Ernani
Fidelio
Fierrabras
Francesca da Rimini
Il Pirata
La finta Giardineria
Orpheo ed Euridice
Simon Boccanegra
Zoeken
Ticket Highlights: