Concert du Nouvel An
Concert du Nouvel AnHet Nieuwjaarsconcert van de Wiener Philharmoniker is de meest beroemde New Year's Concert in de wereld en in het bijzonder de werken van de Strauss-dynastie (Johann Strauss I, Johann Strauss zoon, Eduard Strauss en Josef Strauss) gewijd. Het wordt overgedragen jaarlijks uitgezonden in 92 landen en bekeken door meer dan 50 miljoen kijkers wonen en op de radio.
Met rijzende ster Gustavo Dudamel uit Venezuela is afgeleid zoals eerder jongste dirigent van de New Year's 2017 Mariss Jansons deed dat in 2016 voor de derde keer en laat in de wals en wist de bal langs sombere gedachten geen plaats.
The New Year's Concert vindt jaarlijks plaats in de Musikverein in Wenen. Sinds 1952, het programma van de New Year's Concert is voraufgeführt New Year's Eve als een New Year's Eve concert, sinds 1998 een tweede voorbeeld voorstelling is op 30 december bovendien erkend.
Het proces volgt een traditioneel ritueel tussen muziektheater en symfonisch concert. Na de twee belangrijkste onderdelen aanvullingen volgen. De tweede toevoeging (van oudsher de Concertwals The Blue Danube, Johann Strauss II, onderbreekt het publiek tijdens de opening bars met applaus. Nu is het orkest wil dat de (Global United) publiek Gelukkig Nieuwjaar. Als derde en laatste toevoeging is traditioneel de Radetzky March ( Johann Strauss Ouder) gespeeld. polka, wals en koor jongens '.
Als gevolg van de grote vraag naar tickets voor deze concerten traditionele kaarten worden uitgedeeld aan het begin van dit uitsluitend via de Wiener Philharmoniker website via een loterij. Vanwege het grote aantal ticket aanvragen voor de mogelijkheid om een ??kaart te verkrijgen er bijna onmogelijk.
Hier is het goede nieuws: Door onze bestaande contacten voor de komende jaren in Wenen hebben wij een aanbod op tickets voor alle drie concerten een klein contingent. Een klik op de lijst brengt u onze prijzen en beschikbaarheid.
 
30.12.18 Wenen, Musikverein Ticket & Hotel Alleen tickets
31.12.18 Wenen, Musikverein Ticket & Hotel Alleen tickets
01.01.19 Wenen, Musikverein Ticket & Hotel Alleen tickets
Zoeken
Ticket Highlights: