Klassieke
KlassiekeDe Bregenz Festival jaarlijks gehouden in juli en augustus in de hoofdstad van Vorarlberg Bregenz in Oostenrijk.
De belangrijkste attractie van dit culturele festival is 's werelds grootste drijvende podium in het bijzonder het spel op het meer. Het festival staat bekend om oversized landschap, de schoonheid van de natuur aan het Bodenmeer, technische finesse en de unieke akoestiek, met de techniek van het Bregenz gericht horen.
Directeur van de Bregenzer Festspiele sinds januari 2015 Elisabeth Sobotka. het orkest van het huis zijn de Wiener Symphoniker.
Bij slecht weer zal de voorstellingen plaatsvinden in het Festspielhaus, maar hier alleen de tickets van de eerste categorie zijn geldig. Voor kleine producties is het Werkstattbühne beschikbaar, 2016, de Staat Operette Ott M. Zykan wordt gespeeld. Het Festival Opera House leidt Hamlet tot Franco Facccio. Interessant zijn ook de inleidingen op de stukken en de gidsen terug dee schermen van het Festspielhaus gebouw
2016 is genoteerd op het drijvende podium als vorig jaar Turandot, laatste opera Puccini's, natuurlijk met de beroemde Nessun Dorma. Tickets met en zonder het hotel hier bij Ticketpool
Alfabetische lijst Chronologische lijst
Rigoletto
Zoeken
Ticket Highlights: