Academy Awards
Academy AwardsOp 26 februari zal de 89ste Academy Awards plaatsvinden in Los Angeles in het Dolby Theatre. De nominaties worden bekend gemaakt op een persconferentie in januari 2017 Host is de "Academy of Motion Picture Arts and Sciences".
De winnaars van de award in 2016 was de volgende Mad Max: Fury Road met zes awards, maar alleen in technologie-gerelateerde categorieën, uiteraard, met drie Oscars The Revenant - De repatrianten, met Leonardo DiCaprio eindelijk won zijn eerste langverwachte Oscar. Gastheer van de prijsuitreiking was de tweede keer dat de acteur Chris Rock de reeds de Academy Awards uitgevoerd van 2005.
Elk jaar gespeculeerd we over de underdog of die Mannelijke Bijrol waarschijnlijk wordt gekozen uit de nominaties. Welke korte film zal winnen? Een andere veel-geprezen door filmcritici bijdrage van Duitsland als in 2016? Zelfs de eind vorig jaar wordt gedacht "in Memoriam". Op elk Oscars onder andere speciale optredens van beroemdheden, noemt zijn enige Alicia Vikander, Jenny Beavan, Modigliani en Eddie Redmayne.
Onze klanten zijn enthousiast na het bijwonen van deze gebeurtenis uit de onvergetelijke sfeer, zeker op de partijen na-show waar u de winnaars en VIP dicht kunnen ervaren, als de partij van Elton John, de Weinstein broers en de Governors Ball.
 
03.03.19 Los Angeles, Dolby Theatre Tickets
Zoeken
Ticket Highlights: